Prémium esküvői fotókönyv és USB box

Az esküvői képek elkészülte után felmerül a kérdés: miként jelenjenek meg a képek, hogyan mutassuk meg az érdeklődőknek? A monitoron, TV-n nézegetve? Legjobb megoldás egy exkluzív kivitelű prémium esküvői fotókönyv, melyben a legszebb képeitek egyedi, kreatív grafikus megoldásokkal kerülnek bemutatásra.

Prémium esküvői fotókönyv

Prémium esküvői fotókönyv

Prémium esküvői fotókönyv

Meggyőződésem, hogy a Ti esküvői képeitek is egy prémium esküvői fotókönyv lapjain vannak méltó helyen.

A különbség egy olcsó, vagy egy drágább fotókönyv között az alábbiak szerint határozható meg:

  • Fotópapír alapanyag minősége
  • Kötészet: dizájn, alapanyagok minősége
  • Kivitelezés minősége
  • Gyártástechnológia
  • Tartósság

A kínálatomban lévő prémium esküvői fotókönyv minden tekintetben a legmagasabb színvonalat képviseli.  Számtalan bórítóanyag, rengeteg kreatív dizájn megoldás, ötletes anyaghasználat, precíz és magas gyártási minőség garantálja, hogy bárki megtalálja az ízlésének megfelelő, kompromisszum mentes megoldást. A könyv borítója több féle dizájnban, többféle különleges tapintású anyagból állhat. Felületére kerülhet a nevetek egy gravírozott fémlapra, vagy egy szép fotó rólatok szintén fémlapra, vagy festővászonra.USB Box-ok

A digitális képek tárolására legalkalmasab egy USB pendrájv. Azonban nem mindegy, milyen az a tároló eszköz!

Nevetek gravírozása, borítókép, világító pendrájv… rengeteg kreatív ötlet, számtalan variációs lehetőség, melynek segítségével egyedi, ízléseteknek, stílusotoknak megfelelő kialakítású tárolóeszközön adom át az elkészült képeket.

Az USB és a tároló doboz külsejét illetően szintén rengeteg dizájnmegoldás létezik. Egyes dobozok dísztárgyként is megállják helyüket a megfelelő helyen.

A  doboz benne az USB-tárolóval egy exkluzív ajándékként is megállja a helyét, melyet szüleiteknek, barátaitoknak adhattok át.

Néhány megoldás:A prémium termékekre kérj egyedi árajánlatot!

Foto: AntalBooks

Hozzászólások lezárva.