Prémium termékek

Exkluzív kivitelű esküvői fotókönyv, USB-box

Prémium esküvői fotókönyv és USB box

Prémium esküvői fotókönyv és USB box

Két mód arra, hogy esküvői képeidet tárolhasd évtizedeken keresztül: fotókönyv, USB box.

Szeretném figyelmedbe ajánlani az Antal Photo Books termékeit, melyeket megrendelhetsz nálam.

Fotókönyvek, USB-boxok, DVD borítók és számtalan ötletes, kreatív termék. Bármely termékről is legyen szó, minőségét kidolgozottságát tekintve világszínvonalat képviselnek.

Kiváló minőségű alapanyagokból számtalan dizájnnal készülnek aprólékos odafigyeléssel. Azért merem ezt így leírni, mert lehetőségem volt a gyárba ellátogatni és meggyőződni a precizitásról, és a gyártási folyamatba is betekintést nyertem.

Engem lenyűgözött amit láttam, ezért előszeretettel ajánlom a termékeket az engem megkereső jegyespároknak. A legérdekesebb az egészben, hogy…

…a kiváló minőség ellenére ár-érték arányt nézve nagyon kedvező.

 

Prémium esküvői fotókönyv
Exkluzív pendrájv gravírozott kivitel

Méltó ajándék a szülőknek, családtagoknak, barátoknak.

Az elkészült digitális képek legmegfelelőbb tároló helye egy exkluzív kivitelű USB Box, gravírozott, esetleg világító pendrájv-val.

Ez a termék is – a fotókönyvhöz hasonlóan – minőségi alapanyagokból, kézzel készül. Több féle dizájnnal, és színösszeállításban rendelhető. Beletehetjük a doboz fedelébe egyik szép esküvői képeteket, de lehetőség van egy a fedélre rögzített fémlapra gravírozni neveteket és esküvőtök dátumát.

Igényes kivitelezése miatt díszként szolgálhat a lakásban, egy általatok méltónak tartott helyen …. egyszerűen azért mert szép.

Prémium fotókönyvek.

Az esküvői képek legszebben egy esküvői fotókönyvben mutatnak. Kreatív megoldásokkal, a képek tartalom szerinti összeválogatásával, lenyűgöző megjelenést biztosít. Hiába, egy 60 cm széles fotókönyvben viszontlátni legszebb képeidet egészen más hatást kelt mint monitoron vagy bármilyen kijelzőn nézegetni a képeket.

Az exkluziv megjelenést tovább növeli a könyvek elkészítése során használt prémium fotópapír és a számtalan dizájnban rendelhető könyvborító.

Egy ekkora méretű könyvet azonban odafigyeléssel érdemes tárolni. Nyilván húsz év múltán is újszerű állapotban szeretnéd elővenni. A megfelelő tárolásra is kínálkozik lehetőség.

Miben tárolhatod a fotókönyvet?

Nem, nem a könyvespolcon, ez sokkal értékesebb, drágább dolog számodra. A Te fotókönyved is megérdemli, hogy kapjon egy szép fadobozt, melynek bélelt belseje megvédi a sérüléstől portól, minden külső behatástól. Ezt egyszerűen megérdemli egy ilyen fotóalbum.

Prémium esküvői fotókönyv

Kérj ajánlatot!

A dizájn megoldások számtalan volta miatt sajnos nem tudok számodra egy árlistát idetenni. Azonban arra biztatlak, válaszd  ki a neked tetsző terméket, dizájnt a gyártó honlapján és küldd el nekem. Ekkor tudok pontos árat adni az adot termék-dizájn kombinációra.

A fotókönyv belső tartalmát Veled egyeztetve készítem el a legszebb esküvői képeidből.

EL-FOTO  – Fotók: © FOTOANTAL, s.r.o. 2014, minden jog fenntartva

Kapcsolat - Érczi László esküvői fotós

Érczi László esküvői fotós

egyéni vállalkozó
a.sz.:41094411-1-42
ny.sz.:4843883 CXB B 122278

Kapcsolat:

Tel.: +36 20 9414580
Mail: info@elfoto.hu

Küldj üzenetet!
Kérj ajánlatot!

© 2007 EL-FOTO - Érczi László - Minden jog fenntartva.