Érczi László esküvői fotós werk

Főállású egyéni vállalkozóként dolgozom harminc éve. Fényképész, esküvői fotós vagyok. Rendelkezem a megfelelő szakirányú végzettséggel, és számos, a munkámhoz feltétlenül szükséges képesítéssel.

2007 óta fényképezek esküvőket hivatásszerűen. Ebből élek, ez a munkám a hivatásom, a hobbim.

Tisztában vagyok vele, hogy számotokra egy dolog fontos: az esküvőtökön, az adott körülmények között milyen képeket készítek majd.

Minden jegyespár által adott megbízás egy külön megtiszteltetés számomra. Ezért legjobb tudásom szerint a legjobb szolgáltatást igyekszem nyújtani. Mindezt függetlenül a megbízási szerződésben rögzített összegtől.

Egyetlen dolog fontos számomra: Maradéktalanul elégedettek legyetek a munkámmal, és az általam készített képanyaggal, fotókönyvvel. Ekkor érzem úgy, hogy nem éltem vissza a bizalmatokkal.

Garanciaként szolgálhat  szolgáltatásaim minőségére az elmúlt több mint egy évtized munkája, tapasztalata, és számos jegyespár ajánlása. Ezért lehetek tagja az Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseletének.

Hivatalos megfogalmazásban

alkalmazott fotográfus vagyok. Mit jelent ez?

“Az alkalmazott fotográfus olyan alkotó gondolkodású szakfényképész, aki magas
gondolati és esztétikai színvonalon képes a legkülönbözőbb fénykép felhasználási
területekhez (reklám, illusztráció, riport, stb. akár nyomtatásban, akár elektronikus
megjelenítésben) kapcsolódó fényképészeti megbízások teljesítésére.”
(Forrás: http://szakkepesites.hu)

Esküvői képek

Hol találsz megbízható esküvői szolgáltatókat?

2019-ben jött létre az Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete.

Ez egy nonprofit szervezet. Összegyűjti azokat az esküvői szolgáltatókat akik már minimum 2 éves, kifejezetten esküvőn szerzett tapasztalattal rendelkeznek. Legalább tíz tag és jegyespár ajánlását, támogatását élvezik. Minősített tagsághoz szükséges, hogy további tíz pár ajánlását is fel tudja mutatni valaki.

A tagsághoz alapkövetelmény a megbízható céges háttér.

A szervezet egyik fontos célja

Segít számotokra olyan esküvői szolgáltatókat találni, akik megfelelnek a fenti kritériumoknak:

  • Leinformálható céges háttér,
  • megbízható,
  • számlaképes,
  • minőségi szolgáltatást nyújt saját területén.

Másik fontos cél vitás kérdések esetére

Mindenhol csúszhatnak be hibák. Ennek orvoslása, a szolgáltatóval való egyeztetés gyakran okozhat feszültséget, és nem minden esetben végződik mindkét fél számára megfelelően.

A Szervezet számotokra is segítséget nyújt a vitás kérdések rendezésére.

Kérhetsz tehát segítséget vitás kérdések, vagy nem megfelelő teljesítés esetén.

Essze logo

Esküvői fotós szolgáltatások Budapesten,

és az ország egész területén.

Budapesti esküvői fotósként szolgáltatásaim a fővárosra és környezetére koncentrálódnak, de szívesen megyek az ország területén, és külföldön is bárhova.

Mit gondolok az esküvői fotós és a jegyespár együttműködéséről?

Amiben hiszek: az én dolgom , hogy tudásomat, technikai eszközeimet (és asszisztensemét 🙂 ) egyetlen cél szolgálatába állítva esküvőtök napján a lehető legjobb, legszebb képeket készítsem el számotokra a referenciáim alapján elvárt stílusban, és minőségben. Erre kötünk szerződést, ezért fizettek, tehát ezt várhatjátok el tőlem.

Azt gondolom, hogy elsősorban a Ti értékelésetek szerint kell jónak lennie, amit csinálok. Mindenki más ez után jöhet a sorban.

Nem próbállak rávenni benneteket semmire, ami tőletek idegen, legyen az helyszín, trendi beállítások, kompozíciók. Ez persze veletek hozott közös döntések eredménye kell, hogy legyen.

esküvői fotó - templomi szertartás

Kommunikáljunk egymással!

Minden esetben elmondom, mit hogyan tennék, de a végső döntés mindig a tiétek lesz. A végső cél az, hogy olyan fotók szülessenek, amelyek számotokra kedvesek, nektek tetszenek majd.

E cél magvalósításához minden esetben szükséges a Ti pozitív hozzáállásotok is. Semelyik esküvői fotós nem képes egyedül, a pár segítsége nélkül megfelelően dolgozni, alkotni. Itt most nem csak arra gondolok, hogy legyen elég idő, hanem:

Legyen ez számotokra is fontos! A Ti jövőbeli emlékeiteket szeretném elkészíteni 🙂

Esküvői kép - székely esküvő

Szerződéskötés, számlázás

A “régi világban” működött az a cinkos összekacsintás: megcsináljuk “okosba” és mindenki jól jár.

Manapság ez nem működik. Másként fogalmazva:

Mivel a piacon számtalan önjelölt, hétvégi esküvői fotós található, szerződéskötés nélkül számotokra is nagy a kockázat, hogy hoppon maradtok.

Miért szükséges ez?

Mert a szerződés és az ebből eredő kötelezettség, jogkövetkezmény megvéd benneteket attól, hogy egy szélhámost bízzatok meg esküvőtök fotózásával. Gondolj csak bele!

Olcsón elvállalta, úgy néz ki szép képeket csinál ugyan, de visszamondja a megbízást az esküvőtök előtt 1 hónappal, mert talált egy jobban fizető munkát.

 

A suta bölcsesség:

Az esküvőd egyszeri, megismételhetetlen alkalom. Ne adj esélyt arra, hogy ezt valaki elrontsa!

Amennyiben nem leinformálható az esküvői szolgáltatód, nincs céges háttere, nem számlaképes, milyen eszközeid vannak arra, hogy számonkérd azt, amire le sem szerződött? Szerintem erre a kérdésre tudod a választ: semmilyen.

Kapcsolat - Érczi László esküvői fotós

Érczi László esküvői fotós

egyéni vállalkozó
a.sz.:41094411-1-42
ny.sz.:4843883 CXB B 122278

Kapcsolat:

Tel.: +36 20 9414580
Mail: info@elfoto.hu

Küldj üzenetet!
Kérj ajánlatot!

© 2007 EL-FOTO - Érczi László - Minden jog fenntartva.