Esküvői fotókönyv készítés

Az utóbbi években jött divatba, és egyre népszerűbbé vált a jegyespárok, friss házasok körében az esküvői fotókönyv más néven esküvői FINE ART fotóalbum. Az esetek nyolcvan százalékában ez kerül a polcra a régi fotóalbum helyett. Ezért…

…egy esküvői fotós szolgáltatásai közül nem hiányozhat az esküvői fotókönyv készítés.

esküvői fotókönyv

Prémium kategóriás esküvői fotókönyv, Fine Art Album – a ti legszebb fotóitok számára.

Annak ellenére, hogy  az esküvői lépek megjelenésének egy exkluzív formája, nem minden fényképész foglalkozik fotókönyv készítéssel. Erre ékes bizonyíték, hogy minden esküvői szezon végén számos megbízást kapok nem általam fotózott képanyagból esküvői fotókönyv készítésére.

Az biztos, hogy egy ilyen könyv létrehozásához elengedhetetlen egy vagy több képfeldolgozó, és grafikus program beható ismerete. Kell továbbá némi kreativitás a sok képből egy új kompozíció kézzel történő létrehozásához.

Az esküvői fotóalbum belső tartalmának  létrehozására számos online összeállító program létezik. Ezeket általában a könyv gyártói teszik hozzáférhetővé. Léteznek olyan programok is, melyek számítógépen futnak, és pénzért árulják. Ezekkel az aplikációkkal előre gyártott “template”-k segítségével lehet tartalmakat készíteni. Azonban van egy csapda ebben a megoldásban: amellett, hogy tömegsablonokkal dolgozgat az ember, buktató még az is, hogy általában saját formátumban lehet elmenteni a kész anyagot. Ennek köszönhetően, ha a cég megszűnik, online programja nem lesz elérhető. Amennyiben a Ti esküvői fotókönyvetek ilyen program segítségével készül, nem valószínű, hogy másik programmal, reprodukálható, reprodukálható, sokszorosítható lesz utólag.

Ezért az általam készített esküvői fotókönyv minden esetben “kézzel” készül.

A kézzel készített belső tartalom előállításának fontos tulajdonsága, …ahogy mondani szokták:

nem jön szembe veled az utcán.

 

Természetesen a könyv mérete, a felhasznált anyagok minősége befojásolják az árat. Azonban ha egésznapos fotós szolgáltatáshoz rendeled, jelentős kedvezményre számíthatsz 😉 a prémium termékek és az “economy” esküvői fotókönyvek esetében is.

A te fotósod nem vállalta?

Nem maradsz le akkor sem. Juttasd el hozzám a képeket és a ti fotósotok által készÍtett képekből elkészítem a ti esküvői fotókönyveteket! Természetesen elvégzem a szükséges digitális utómunkákat, retusálást is.

Esküvői fotókönyv Fine Art Album egyedi esküvői fotóalbum FineArt prémium fotókönyv készítés

 

Hozzászólások lezárva.