Esküvői képek - Fotógaléria

Esküvői Képek

fotógaléria

Esküvői képek – fotógaléria

Az esküvői képeket tartalmazó fotógaléria a legnézettebb oldal minden esküvői fotós honlapján. Lehet, hogy az árlista megelőzi? 🙂

Lehet. Az árak a másik, kétségtelenül nagyon fontos dolog, Ezt azonban már nem minden fotós osztja meg a párokkal. Mindenesetre a várható képek minőségéről és tartalmáról ezen a felületen tájékozódhatsz.

Esküvői képek

Az egyetlen lehetőség arra, hogy meggyőzzelek

Meglesznek a pillanatok, és a minőséggel is elégedett leszel!

Az alábbi esküvői képek segítségével betekintést nyerhettek néhány eddigi esküvőn készült munkámba.

Meggyőződhettek arról, hogy mire számíthattok a velem való együttműködés eredményeként. Ezek azok a képek, amelyek leginkább bemutatják látásmódomat, miként vagyok képes visszaadni az adott pillanat hangulatát. Láthatjátok mit tartok fontosnak. Benyomást szerezhettek a képek kidolgozottságát, minőségét illetően.

 

Az alábbi képek kivétel nélkül valódi esküvőn készültek.

Lehet, hogy ez egy fura kijelentésnek tűnik, de gyakori, hogy a fotós honlapján nem a saját munkáit látjátok, hanem modellfotózás alkalmával, vagy workshopon készült képeket, melyeket az oktató állított be.

Esküvői fotógalériámban nincs modellekkel előre szervezett, többfős team segítségével rendezett fotózás során készített kép.

A kirakatba mindig a legszebbnek tartott portéka kerül

Ugyanakkor megtekinthettek egy-egy teljes, az adott esküvő minden momentumát tartalmazó kész anyagot is, amennyiben ezt szükségesnek érzitek. Egy személyes találkozó alkalmával, vagy online egy privát fotógaléria segítségével erre lehetőséget biztosítok. A magam részéről egy ilyen igényt teljesen érthetőnek, és indokoltnak tartok.

Érdemes meggyőződnötök arról, mit művel a kiszemelt fényképész stresszhelyzetben és gyenge fényviszonyok között.

Egyenlőre azonban maradjunk a kirakatnál! Én így láttam egy-egy pillanatot.
Jó böngészést! 🙂

Esküvői képek - kreatív fotózás
Esküvői képek - rizs szórás

Hogyan dolgozom?

Az esküvői képek készítése nem ér véget az exponáló gomb lenyomásával.

Munkám egyik jelentős részét a digitális utómunka, képfeldolgozás teszi ki. Ezt az esküvőt követően itthon végzem el.

Számotokra valószínűleg nem tűnik egy látványos, kézzel fogható munkának, de a mai esküvői fotósok jelentős erőforrásokat áldoznak erre. Fotós cuccunk mellett – melynek értéke gyakran meghaladja egy új autó árát – másik legfontosabb munkaeszközünk az a számítástechnikai háttér, amivel a régi idők fotólaborjainak munkáját végezzük el.

Manapság az a fényképész, aki nem végzi el ezt a munkát, nem tekinthető esküvői fotósnak. Csak egy betanított munkásnak, aki megtanulta kezelni a gépet.

Az esküvői képek nem csak az esküvő napján a fényképező gépben, hanem a kezem alatt, a számítógépen születnek.

Ez nem a fényképek “szanaszét fotosoppolását”, hanem a fotómasinával készített nyers képből történő kreatív képalkotási folyamatot jelenti. Ennek elvégzése után kapunk a nyersanyagból esküvői képet.

A végén az esküvői képekből pedig készítek egy prémium fotókönyvet.

A végső bölcsesség:

Pizza rendeléskor sem az összegyúrt nyersanyagot kapod meg…. szép is lenne 🙂 Asztalodra az átsült, finom, ízeiben összeforrott pizzát teszik eléd.

Valami ilyesmire gondolj amikor elképzeled mit zsonglőrködik a sok fotós a számítógépén, mielőtt átadja a kész anyagot.