Mennyibe kerül számodra egy esküvőszervező?

esküvői dekoráció

Mekkora feladat lesz esküvőtök megszervezése, lebonyolítása. Mennyi időt,  fáradtságot vesz igénybe.

Egy esküvőszervező leveszi a feladatot a vállatokról és a végelszámoláskor kiderül majd, hogy ez számotokra nem feltétlenül jelent plusz költséget.

Egy alkalommal, a kreatív fotózás alatt, a vőlegény folyamatosan azon idegeskedett: miért nem játszik már a zenekar (édesanyja hívta fel), mit csinálnak a vendégek, amíg mi fotózunk? Nos nem volt igazán felszabadult. Mit ne mondjak nehéz valakivel együttműködni egy fotózáson, ha – pestiesen szólva – “síkideg”!

eskuvoszervezoÉrdemes az elején leszögezni, hogy az esküvőszervezők többsége

 tiszteletdíját az általa közvetített szolgáltatóktól kapja.

Egyes esküvőszervezők fix tarifáért dolgoznak, de munkájuknak köszönhetően számotokra ez a költség is megtérül.

Jómagam gyakran dolgozom együtt esküvőszervezőkkel. Számtalanszor tapasztaltam már, hogy a problémamegoldó képesség, határozott fellépés egy adott szolgáltatóval szemben, a költségek kordában tartása mind olyan dolog ami segít abban, hogy…

…a Ti napotok Rólatok szóljon, és ne a megoldandó problémákról, idegesítő részletek tisztázásáról.

Nem egy esetben tapasztaltam már olyat, hogy egy esküvőszervező kedvezőbb szolgáltatási árat tudott biztosítani néhány területen, ahhoz képest amit a párnak ajánlott volna az adott szolgáltató egy megkeresés alkalmával.

Ha kell, pont a szolgáltatóval szemben fogja érdekeiteket képviselni, bár erre nagyon ritkán van szükség, mert…

… az esküvőszervező olyan professzionális esküvői szolgáltatót ajánl számotokra minden területen, akivel vélhetően már több alkalommal dolgozott együtt. Ezzel garantálja, hogy nem ér majd benneteket csalódás!

A szolgáltatók kiválasztásakor több lehetőséget kínál, azok referenciáit együtt mutatja be. Ha kívánjátok, személyes konzultációra is lehetőséget biztosít az adott terület képviselőjével.

Ott van veletek egész nap. A Ti rendelkezésetekre áll, elkövetve mindent annak érdekében, hogy minden rendben legyen. Olyan problémákat orvosol, amelyekről esetleg tudomást sem szereztek aznap.

Az esküvőszervező munkájával kapcsolatban további részletek >>>