Esküvői fotóst keresel? | Kérdéseid vannak? | Válaszokat és megoldást kínálok! esküvői kraetív kép

Hol az ördögben van már az az esküvői fotós, akit én keresek?

Figyelem!
Amennyiben 2018. december 31-ig megrendeled bármelyik csomagot, egy 20 oldalas esküvői fotókönyvet adok ajándékba  25e Ft.  értékben! Az ajánlat 2018. november 07-től december 07-ig érvényes.

Már régóta esküvői fotóst keresel? Szeretnél majd egy szép fotókönyvet? Jó lenne ha retusált képeket is készítene? Örülök, hogy idetévedtél! Itt biztosan megtalálod egy helyen ami érdekel.

Nem húzom az időt! 10+év hivatásos esküvői fotós tapasztalattal sejtem mik a kérdéseid, és választ is adok ezekre.

esküvői képek

Minden jegyespár, aki esküvői fotóst keres, elsősorban két fontos dolog iránt érdeklődik élénken: a képek és az árak. Van még számos dolog, mint például a retusálás, fotókönyv készítés, de gondolom a Te érdeklődésed is elsősorban az első két dologra irányul.

Az alábbiakban röviden ellátlak néhány információval, ami fontos lehet számodra ebben a pillanatban. Mire figyelj a referenciák nézegetése során?

Referencia képek: esküvői fotók, jegyes-fotók

Tisztában vagyok vele, hogy milyen kockázatos dolog valakire rábíznotok esküvőtök fényképezést. Ha elpuskázza, vagy nem olyan stílusban, nem olyan minőségben készíti el a képeket amire te gondolsz, akkor annyi.... nem lesz második lehetőség. Ezért fontos, hogy nézd meg a fotóimat, mielőtt bármit tennél! Te nem szeretnél csalódni! Legyen ez az első szűrő! esküvői képek

Mennyibe fog ez kerülni?

A legtöbb döntésünket érzelmi alapon hozzuk, de rögtön az érzelmek után szorosan ott van a realitás. Ha az esküvői fotós keresés elején vagy, akkor biztosan felteszed a kérdést:

Menyibe kerül egyáltalán egy esküvői fotós?

Ha rövid válaszra vagy kíváncsi akkor manapság egy esküvőfotózás átlagos ára 120-250e ft. Ettől felfelé, és lefelé is találsz fényképészt, de azok vagy átlag alattiak (szó szerint), vagy átlagon felüliek speciális tudással, gyakran egy élet tapasztalatával.

esküvői képek

Van olyan esküvői fotós, aki kiírja szolgáltatási árait honlapjára, van aki nem írja ki. Azt hiszem, hogy az első megoldás a kölcsönös bizalom megalapozója. A pontos elszámolás pedig a hosszantartó barátságé.

Az árat jelentősen befolyásolja, hogy mit szeretnétek, mi az elvárásotok. Hány óra a rendelkezésre állás, hány esemény fotózását tervezitek, és milyen formában szeretnétek a kész anyagot. Ezek mind jelentősen befolyásoljak a végösszeget.

Előfordulhat, hogy nem találod meg a számotokra legmegfelelőbb csomagot, ami a ti esküvőtökhöz leginkább passzol. Ebben az esetben kérhetsz egyedi, testreszabott árajánlatot!

Ezesetben a különböző szolgáltatásokból te is összeállíthatsz egy neked megfelelő csomagot. Ajánlatkérésedre általában néhány órán belül válaszolok.

Hogyan kapom meg a kész képeket?

Prémium fotókönyvek a ti esküvői képeitek számára

prémium esküvői fotókönv

Különleges, kézzel készített USB box-ok, gravírozott USB pendrájvok

prémium esküvői USB box világító USB pendrájv

Apróbetűs részek!

Na ez az amire nagyon figyelj. Az utólagos félreértések csalódások kiváltó oka sok esetben a szerződés úgynevezett apróbetűs része.

Az én esetemben egyszerú a dolog, mert....

...nálam nincsenek apróbetűs részek!

Tetszik az egész, időpontot egyeztetek!

Kérdésed van?

Tudom hogy tömény az információ, sok a kérdés és sok a mondanivaló.

Tedd fel kérdése(i)det az esküvőfotózással, fotókönyvvel kapcsolatban, és rövid időn belül válaszolok.


© Érczi László - Ha esküvői fotóst keresel Tel: +3620/9414-580