Esküvői lézer show

Lézer show esküvőn

Esküvői lézer show goldlaser.hu

 

Akár a Ti esküvőtökön is nyújthat egy felejthetetlen élményt a vendégek számára.

 

Minden esküvő egyedi, ez igaz. De mitől lehet a Ti esküvőtök még is egy kicsit más mint a megszokott. A különleges programoktól. Versmondók, hastáncosok, ismert művészek különleges produkciói mind hozzájárulnak ahhoz, hogy esküvőtök felejthetetlen legyen.

Egy ilyen exkluzív produkció az esküvői lézer show. Esküvődre akár egy komplett lézer-színházi produkció is készülhet. Az általatok kiválasztott zenével. Feliratok, 3D ábrák, motívumok teszik egyedivé a produkciót, tehát ne az olcsó kínai gyártmányú “disco-gömbös” lézerre gondoljatok!

A GOLDLASER különleges esküvői lézer show-ja a Ti egyedi igényeitek szerint készül. Elmeséli kettőtök történetét. A program garantáltan örök élményt nyújt esküvőtökön.

Csömör Hermina cégvezetővel néhány év alatt számos esküvőn, céges rendezvényen dolgoztam együtt. Részt vettem néhány produkció kivitelezésében is mint fényképész és mint technikus. Mint résztvevőt is mindig lenyűgöz ez a látványosság. Ezért ajánlom jó szívvel a Ti esküvőtökre is!

Névjegy Érczi László - esküvői fotós

2007-től foglalkozom hivatásszerűen esküvőfotózással, esküvői fotókönyvek készítésével. Számtalan jegyespár számára készítettem el esküvőjük emlékeit. A legszebb dolog az esküvőt követően, amikor családi fotózásra is engem kérnek a szülők, amikor egy kis jövevénnyel bővül a család.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..