Esküvői szertartásvezető

Az esküvői szertartásvezető szerepe akkor kerül előtérbe, ha szeretnétek eltérni a megszokott protokolltól, a sablonoktól. Amennyiben szeretnétek egy egyedi, a megszokottól akár merőben eltérő szertartást, mindenféleképpen szükségetek lesz rá.

Az esküvői szertartásvezető mindig a kívánt helyszínre megy!

Egy anyakönyvvezetőt – lévén hivatali alkalmazott – ritkán lehet rávenni, hogy ne az anyakönyvi hivatalban tartsa meg a polgári szertartást. Ez számára egy munka, és a hivatal sz ő munkahelye. Ha ki is mozdul onnan azt bizony elég borsos illeték fejében teszi.

Az esküvői szertartásvezető azonban oda megy ahová Ti kéritek.

Miben különbözik egy esküvői szertartásvezető által tartott ceremónia a hivatalostól?

Abban, hogy ez nem egy hivatalos polgári szertartás. Az esküvői szertartásvezető nem helyettesítheti az anyakönyvvezetőt. Tehát, ha esküvői szertartásvezető szolgáltatását szeretnétek igénybe venni, előtte mindenképpen rendelkeznetek kell egy hivatalos szertartás után kiállított házassági anyakönyvi kivonattal. Ez negyon fontosEgyébként minden másban – ha így kéritek – megegyezhet a hivatalos polgári megfelelőjével.

A násznép semmit nem vesz észre, semmit nem tud arról, hogy a ti szertartásotok akkor és ott egy nem hivatalos szertartás.

Nem köti a hivatali idő

Mivel az esküvői szertartásvezető kizárólag a Ti igényiteket tartja szem előtt, és nem kell igazodnia csak hozzátok, ezért bármilyen időpontban áll a rendelkezésetekre. Nem korlátozzák szabályok, és nincs a hivatalhoz, hivatali nyitvatartáshoz kötve.

Névjegy Érczi László - esküvői fotós

2007-től foglalkozom hivatásszerűen esküvőfotózással, esküvői fotókönyvek készítésével. Számtalan jegyespár számára készítettem el esküvőjük emlékeit. A legszebb dolog az esküvőt követően, amikor családi fotózásra is engem kérnek a szülők, amikor egy kis jövevénnyel bővül a család.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..