Blogindító – egy esküvői fotós blogja


A legtöbb blog öncélú bejegyzésekből áll. Itt jártam, ezt csináltam… bár a Facebook egy ideje már a tárháza az ilyen tartalmaknak.

Arra gondoltam, miért ne lehetne ez egy olyan blog, ahol  házasulandók számára hasznos,  az esküvő fotózással, egyéb esküvői szolgáltatásokkal kapcsolatos cikkek kerülnének publikálásra.

Nem áll szándékomban az “észt osztani”, csupán szeretnék segíteni az elkerülhető kellemetlenségek, felismerésében.

Nem akarom megmondani a tutit. Azok a kérdések, amelyeket megpróbálok feszegetni, rendszeresen felmerülnek a jegyespárokkal történő egyeztetés során, tehát benneteket is érdekelhet.Munkám során találkozom olyan esetekkel, eseményekkel, amelyek nem kifejezetten a problémamentes esküvő lebonyolítását segítik elő. Ezért gondolom, hogy érdekelhetnek benneteket is.

Leírom azokat a buktatókat, melyekbe belefutottam mint szolgáltató, és azokat is melyekkel egy-egy az esküvőjét követően engem megkereső  pár szembesült, mondván nem volt minden gömbölyű, mikor esküvői fényképészétől átvette a kész anyagot.

Természetesen – mint esküvői fotós – elsősorban a fotózással kapcsolatos dolgokkal foglalkozom. Hogyan találjátok meg a számotokra megfelelő esküvői fotóst? Mit érdemes egy árajánlat kérése során megkérdezni, általában mit várhattok el, mi várható el egy esküvői fényképésztől, és mit érdemes tisztázni előre, a csalódások elkerülésének érdekében.

Szót ejtek még a “digitális fotólabor” nyújtotta lehetőségekről, a fotóretusálásról, . Természetesen a saját véleményemet írom le. Természetesen nem tekinthető ez etalonnak, és nem kérhető számon semelyik kollégától.

Ha kérdésetekre találtok választ, az klassz dolog, és megérte dolgoznom. Várom hozzászólásaitokat, kérdéseiteket!